Wat kost een animatie?

De kosten voor een animatie hangen af van een aantal factoren. Wanneer je bij ons een animatie wilt laten maken bieden we je keuze tussen drie pakketten: de infographic stijl, professional of master. De pakketten verschillen van elkaar in onder andere de mate van detail en de lengte van de animatievideo.

Infographic animatie

Een animatie in deze stijl biedt een eenvoudige, duidelijke video en komt vooral van pas als je snel een idee met jouw doelgroep wilt delen. Met de keuze voor dit pakket ben je zeker van een kortere leveringstijd en een lagere prijs.

Professional animatie

Het professional pakket geeft je een keuze tussen verschillende stijlen. De mate van detail ligt hoger en je hebt daarnaast meer opties voor beeld en geluidseffecten. Ook wordt de animatie aangepast aan de huisstijl van je bedrijf en we bieden je een maand lang onze videomarketing service gratis aan.

Master animatie

Tenslotte is er de masterstijl en levert je een handgemaakte, exclusieve animatie. Je keuzeruimte neemt nóg verder toe en er zijn meer feedbackmomenten. Beeld en geluid van de video worden met maatwerk geproduceerd, en je bepaalt zelf of je niet liever een 3D-animatie neemt. Ook in dit pakket zit een maand lang videomarketing inbegrepen, zodat je zeker bent van hoge kijkcijfers.

Met time02Bdeze drie pakketten bieden we je een hoop mogelijkheden. Kies je voor de voordelige en degelijke infographic animatie of wil je toch liever exclusief maatwerk? Het kan allemaal. Laat ons jouw animatie maken.

 

Neem contact op